nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Kevesebb az ittas vezető oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Kevesebb az ittas vezető
Csütörtöktől szombatig razziáztak a rendőrök

Egyre kevesebb az ittas vezető megyénkben

Európa más országaihoz hasonlóan hazánkban, így megyénkben is csütörtöktől szombatig razziáztak a rendőrök, hogy kiszűrjék az ittas és a bódult állapotban vezetőket. Megyénkben az elmúlt évekhez képest szerencsére kevesebb az ittas vezető. A három napos akció alatt megyeszerte 389 járművezetőt ellenőriztek a rendőrök, közülük mindössze 7 sofőrnél színeződött el a szonda.

Egytől csak azért nem vették el, mert nem is volt neki, egy korábbi eset miatt ugyanis a bíróság már eltiltotta a gépjárművezetéstől. Őt egyébként szabálysértési őrizetbe vették a tatabányai kollégák és gyorsított eljárásban szerdán bíróság elé állítják. Ötüktől a helyszínen bevonták a jogosítványt. A szabálysértőket pénzbüntetéssel sújtották. Három nap alatt összesen 684.000 forintot róttak ki a szabálytalanul közlekedőkre.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2008.06.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-