nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Két mentő a nyergesi bázison oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Két mentő a nyergesi bázison
Aki ezekben az órákban a nyergesújfalui rendelőintézet mögött jár jó esetben két parkoló mentőautót láthat.

Aki ezekben az órákban a nyergesújfalui – ideiglenesen bezárt, felújításra váró – rendelőintézet mögött jár jó esetben két parkoló mentőautót láthat.

Egy bent áll a mentőaállomás földszinti garázsában, a másik az épület előtt kész a bevetésre. A látvány új, mától ugyanis egy újabb jármű tartozik a Bata István vezette mentőállomáshoz.

A szakszemélyzetben hét ápoló és ugyanennyi gépkocsivezető adja a szolgálatot. Az egyik mentő huszonnégy órában, a másik napi tizenkét két órában útra kész. A gépkocsivezetők is emelt szintű mentős képzést kaptak. És mi az említett jó eset? Ha nincs dolga egyik mentőnek sem.

Fenyvesi Károly

www.kemma.hu


[ 2009.07.02. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek