nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Lábatlani Sirályok / Hírek / Kész - Rajt! - Víziverseny beszámoló oldalon áll
Lábatlani Sirályok
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Kész - Rajt! - Víziverseny beszámoló
Még csak június első harmadában járunk, de a Lábatlani Sirályok kajakosai már két jelentős versenyen vettek részt.
 Május 26-án Győrben a Maraton Országos Bajnokságon lapátoltak versenyzőink. A Mosoni Dunán kijelölt pályán a kisebbeknek 5, míg a 14 éveseknek már 15 kilométert kellett teljesíteniük. A vízisport egyesületek körében népszerű versenyen hatvankilenc klub sportolói mérhették össze kajaktudásukat és kitartásukat. Sirályaink a tőlük elvárható legjobb teljesítményt nyújtották. Karamán Bettina-Karamán Laura, és Styecz Barna-Tóth Kristóf párosban, Ambrus Judit, Molnár Viktória, Vámos Anna, Schrenk Máté és Tóth Patrik egyes hajóban sikeresen teljesítette a jelentős távot. A dobogó előtt ugyan nem kellett tolakodnunk, de a 2000 versenyző között a középmezőny is figyelemre méltó teljesítmény.

Június 9-10 között a sukorói evezős pálya adott otthont a Kajak-kenu Diákolimpiának. Népes csapatunk a Velencei tó partján töltött két napot. Ez a verseny amatőr sportolóknak és szabadidős versenyzőknek eltérő távon kerül megrendezésre. Szombaton igazolt versenyzőink 2000 méteres előfutamokban versenyeztek, hogy a legjobb 10 kajakos a döntőben is rajthoz állhasson. Molnár Viktória és Schrenk Máté kiváló teljesítménnyel bejutott a fináléba, ugyan dobogóra nem állhattak, de értékes helyezéseket szereztek
Az éjszakai vihar után, amit persze nem sikerült szárazon megúsznunk tóparti sátortáborunkban, vasárnap az 500méteres szabadidős futamokra került sor. Tvarosek Abigél-Ficsor Fanni összeállítású párosunk kiváló versenyzéssel a dobogó harmadik fokára állhatott életük első komolyabb kajakversenyén. Csapatunk harmadik érme, egy ezüst Ambrus Judit nyakába került. Dicséret illeti azonban a csapat többi tagját, hiszen mindannyian ügyesen versenyeztek.
Mind a húszan nagyon jól éreztük magunkat a fárasztó hétvégén, a borúlátó előrejelzések ellenére szikrázó napsütésben ugrálhattunk – persze pályán kívül- a Velencei tóba, és alig várjuk a következő megmérettetést, közvetlenül a Duna Nap után, július első napján Szolnokon, a Vidékbajnokságon állunk rajthoz, addig is szorgosan gyűrjük a folyamkilométereket.


Az elért eredményekhez gratulálunk: Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesület


[ 2012.06.13. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-