nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Katolikus egyház felhívása oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Katolikus egyház felhívása
A környékbeli lelkipásztorokkal, kétféle módon segítünk, a lehetőségeinkhez képest - várjuk pénzbeli, illetve élelmiszer adományaikat
Szeretet-Lavina

Kedves Olvasók!

Mindannyian keressük a hiteles forrást, tájékoztatást, mi is történt valójában, és hogyan segíthetünk hatékonyan a bajba jutott Ajka környéki embereken.

Hiteles forrás számomra az iszapár sújtotta területekről az érintett területek Polgármesterei, illetve e települések lelkipásztora, Mód Miklós atya, hiszen ők vannak jelen az első pillanattól kezdve, és ők tudják, mire van igazán szükségük az embereknek.

Ezért határoztunk úgy a környékbeli lelkipásztorokkal, hogy kétféle módon segítünk, a lehetőségeinkhez képest.
Pénzbeli adományokat igyekszünk oly módon eljuttatni, hogy e héten a Szent Antal perselybe gyűjtünk, és azt közvetlenül a helyi egyházközséghez juttatjuk el.

Tartós, azonnal fogyasztható élelemre is nagy szükségük van, ezért ezen héten ezt is gyűjtjük a következő helyeken és időpontokban:
A Szent István király templomban – Dózsa Gy. út 61. - hétfőtől szombatig 5 – ½ 6-ig, az októberi áhitat alatt, pénteken ½ 5 -től 5-ig.
A Sarlós Boldogasszony templomban, - Rákóczi út 118. - hétfőtől péntekig ½ 6-tól 6-ig, az októberi áhitat alatt,
a plébánián - Rákóczi út 94. - pénteken 16 – 18 óráig,

illetve a Művelődési Házban, keddtől, délelőtt 10 – 12 -ig, és délután 15 – 18 óráig.

Az összegyűlt élelmet egy Nyergesújfaluról induló gépkocsi gyűjti össze a környékbeli plébániák adományaival együtt, s juttatja el közvetlenül az érintettekhez.

További hiteles információt a http://kozoshullamhossz.hu/hirszolg/index.php/el-adas címen is hallhatunk, illetve egy beszámolót a http://szentlipot.blogspot.com címen, ahol Mód Miklós atya beszámolóját is olvashatjuk.

Tisztelettel:
Tóth Bertalan, Süttő, Piszke és Lábatlan plébánosa


Távbeszélő/távmásolat: +36 33 474 389

villámlevél: szentlipot@gmail.com


[ 2010.10.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-