nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Kalandozások a naprendszerben oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Kalandozások a naprendszerben
A "Lábatlaniak itthon" sorozat keretében Dr. Pintér Balázs tart előadást augusztus 22-én 18 órakor a Gerenday Közösségi Házban.
M E G H Í V Ó

A Nyugdíjas Közalkalmazottak és Köztisztviselők Egyesülete tisztelettel és szeretettel meghívja Önt és érdeklődő családtagjait, ismerőseit 2008. augusztus 22-én (pénteken) 18 órára a Gerenday Közösségi Házba (Lábatlan, Rákóczi út 170. szám) a Lábatlaniak itthon sorozat keretében:

Dr.Pintér Balázs:

Nyitott szemmel – „Kalandozások a
naprendszerben”
című előadására

Dr. Pintér Balázs Lábatlan szülöttjeként itt járt általános iskolába, majd az Apáczai Csere János középiskola indította tudományos útjára. Az ELTE elméleti fizikus szakán végzett. Itt részt vett a csillagászati szak egyetem utáni képzésén. Ezután Belgiumban a Plazmafizikai Kutató Központban egyetem utáni (doktori) képzésben részesült.
Számos kutatómunkában vett és vesz részt, jelenleg az Aberiystwyth Egyetem (Anglia, Wales tartomány) Matematikai és Fizikai Tanszékének tanára. Haza látogatva vállalja a távoli naprendszer közeli bemutatását.

(A jelen levők között tombolatárgyat sorsolunk ki)

[ 2008.08.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-