nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Július 25. Blues Fesztivál oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Július 25. Blues Fesztivál
VII. Lábatlan Blues Fesztivál július 25-én, szombaton 19 órakor a Gerenday Kertben
A lábatlani blues fesztivál - talán az országban egyedülálló módon - ötvözi a gyönyörű, kulturált helyszínt a magas színvonalú előadásmóddal.
Ez a kuriózum adja meg azt a hangulatot a nézőknek és az előadóknak, amely évről-évre visszahozza ill. csábítja a résztvevőket a rendezvényre. A 2009-es fesztivál előadóinak már a névsora is garantálja a sikert: Borsodi Blue, Török Ádám és a Mini, Ferenczi Göryg és Racka-Jam, Palermo Boogie Gang.
Idén egy tehetséges fotós, Szabó Tamás kiállítása is megtekinthető lesz az arborétumban.
A tavalyi évhez hasonlóan - a fesztivál ideje alatt árusított tombolajegyek bevételével - a rendezvény szervezői idén is támogatni szeretnék Gombai Dórika őssejt kezelését. Az értékes ajándékok kisorsolása mellett egy akusztikus gitár is gazdájára vár, amit a legendás zenészeink írtak alá és a helyszínen megvásárolható lesz. A Gitár bevételét is Dórikának ajánlják!
Néhány név: Charlie, Somló Tamás, Tátrai Tibor, Takács, Tamás, Szűcs Antal Gábor, Zeffer Andrs, Török Ádám, Mező Misi, Hooligans Zenekar és még számtalan híresség.

[ 2009.07.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek