nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Jótékonysági koncert oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Jótékonysági koncert
2008. június 6. 18 órakor a lábatlani Gerenday Közösségi Házban

„Az emberi léleknek meleg csend kell…”

JÓTÉKONYSÁGI HANGVERSENY 2008. június 6-án (péntek) 18 órakor Lábatlanon a Gerenday Közösségi Házban

Műsoron:
Reneszánsz és barokk stílusú zeneművek és saját szerzemények

Közreműködik: az Andante kamarazenekar és vendégművészek

A belépés díjtalan!

Támogatói jegyek kaphatóak (200 és 500 Ft-os egységáron): a Gerenday Közösségi Házban, könyvtárakban, a helyi üzletekben ill. a koncerten!
A befolyt összeget  Kiss Szabolcs gyógykezelésére ajánljuk fel!!!

További információ: Lábatlan, Gerenday Közösségi Ház
Szabó Ildikó (20/498-5544)

Kiss Szabolcs
  Él Lábatlanon egy mozgássérült kisfiú, Kiss Szabolcs. Januárban volt 4 éves, nagyon vidám, barátságos, kiegyensúlyozott gyermek. A mozgása nem fejlődik megfelelően, kortársaihoz képest nagyon le van maradva. Nem tud kúszni, mászni, ülni, járni és a kezével is vannak problémák. Hogy mi okozza ezt nála, még nem sikerült kideríteni, pedig sok orvosi vizsgálaton van már túl. Szülei találtak egy gyógymódot, ami segíthet őt talpraállítani, hogy legalább az alapvető dolgokat meg tudja tenni, és később önállóan el tudja látni magát.
  Ezt a gyógymódot szálbeültetésnek hívják és többhónapos kezelést igényel. A beavatkozást Budapesten lehet elvégezni, és már az első hónaptól várható javulás.

   A hangverseny bevételét az Andante zenekar közreműködésével a kisfiú folyamatos gyógykezelésére és életminőségének javítására ajánljuk fel.
   A jótékonysági koncertre a belépés díjtalan, de a részvételtől függetlenül támogatói jegyek vásárolhatók a Gerenday Közösségi Házban, könyvtárakban, helyi üzletekben ill. a koncerten!


[ 2008.06.06. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-