nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Jótékonysági est oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Jótékonysági est
A Kantha Dóra Alapítvány és a Komáromi Művészeti Alapiskola karácsonyi jótékonysági műsoros estet tart hétfőn (december 15.)

Karácsonyi jótékonysági est -a rákbeteg gyerekek megsegítésére

A Kantha Dóra Alapítvány és a Komáromi Művészeti Alapiskola karácsonyi jótékonysági műsoros estet tart hétfőn (december 15.) délután ötkor az Észak- Komáromi Városi Művelődési Központban. A műsorban fellépnek a művészeti alapiskolatánc- és zeneszakos tanulói és pedagógusai. A belépődíj tetszés szerint.

Az előadás előtt egy órával, 16 órától karácsonyi börzét tartanak a városi művelődési központ előcsarnokában, amelyen érdekes és értékes ajándékokat kínálnak megvételre. A rendezvény bevételét a szervezők a rákbeteg gyermekek megsegítésére ajánlják fel.

Forrás: www.kekduna.hu/modules.php?name=News&new_topic=4


[ 2008.12.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-