nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / ÍZEK KOROK HANGULATOK 2014 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
ÍZEK KOROK HANGULATOK 2014
A szeptember 5-6-7-én, immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre az Ízek Korok Hangulatok Kulturális és Gasztronómiai Fesztivál Esztergomban
A szeptember 5-6-7-én, immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő, Ízek Korok Hangulatok Kulturális és Gasztronómiai Fesztivál idén a török hódoltság idejére repíti vissza a látogatókat.
A programokban, díszletben, ízekben és hangulatban is balkán kultúrát idéző hétvégén mindenki megtalálja a számára kedves szórakozást. Gyermekprogramok, korhű hagyományőrző bemutatók, kézműves vásártér és kitűnő hangulat mellett olyan előadók és zenekarok koncertjein táncolhatunk, mint az R-GO, Balkan Fanatik, Ferenczi György és a Rackajam, Heaven Street Seven, Carbovaris, Ska-Pécs és még sokan mások.
A rendezvény gasztronómiai különlegességéről az Esztergom Étele 2014 főzőverseny gondoskodik, mely idén a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség ajánlásával valósul meg. A versenyzők a vidékre jellemző tájjellegű étel hiánya miatt alkotják meg a város ételét, melyet Venesz díjas séfek mustrálnak, a győztes fogás pedig egy évig viseli az Esztergom Étele 2014 címet.

Részletek:
www.izekkorokhangulatok.hu
www.facebook.com/izekkorokhangulatok


[ 2014.08.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-