nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / IX. Lábatlani Blues-Rock oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
IX. Lábatlani Blues-Rock
Ismét bluestól lesz hangos Lábatlan városa! 2011. július 23-án megrendezésre kerülő blues fesztiválnak idén is a Lábatlani Gerenday Kert ad helyet.
IX. Lábatlani Blues-Rock – Fesztivál a Gerenday Kertben
"Élő környezetben élő zenével"
( INGYENES! )

Ismét bluestól lesz hangos Lábatlan városa!

2011. július 23-án megrendezésre kerülő blues fesztiválnak idén is a Lábatlani Gerenday Kert ad helyet.


FELLÉPNEK:
15 óra TRICK BAND (Nyergesújfalu)
16:30 BLUES AND ROLL
18 óra BÖRGYÁRI CAPRICCO
19:30 BORSODI BLUE TRIÓ
21 óra FEKETE JENŐ GROUP
22:30 Svájc

Paul Camilleri: http://www.youtube.com/watch?v=-K023UPSUtA
Paul Camilleri Trió visszatérő vendégnek számít hazánkban, a Libanoni születésű, de már Svájcban élő blues-gitáros, Paul Camilleri. A virtuóz zenésznek már több turnéja volt Magyarországon, és júliusban újra ellátogat hozzánk.
A gitáros-énekes Paul Camilleri kedveli a magyar közönséget, mint mondotta, komoly inspirációt ad számára, ha valaki beindul a zenéjére, a magyarok pedig ilyenek.
Paul a tavalyi kedvező fogadtatás miatt szívesen jön vissza ismét Lábatlanra július 23-án a Blues Fesztiválra.
Paul: "Európa majd valamennyi országában koncerteztem már, játszottam Svájcban, Németországban, Angliában, Spanyolországban, Magyarországon, Olaszországban és Franciaországban is. A legtöbb helyen sikerem is volt, a német és a spanyol közönség például nagyon jól fogadta a zenémet, de a svájci nem túlzottan kedveli a rock és a blues keverékét. Ott általában csak állnak és néznek a koncerten, míg a többiek - például a magyarok is- átveszik az érzést, táncolnak. Olyan egy koncert, mint egy parti, ezért is érzem nagyon jól magam Magyarországon."
A blues fesztivál meghívottjai, szereplői, országosan és kiemelten elismert együttesek.
A helyszín megválasztásával az arborétum sajátos, egyedi növényeire, az élő természet szépségeire, az élő természet védelmére szeretnénk az élő zenével felhívni a művészet- és zenekedvelő emberek figyelmét. Ezt a célt szolgálja a rendezvény szlogenje: "Élő környezetben élő zenével".
A Lábatlani Blues Fesztivál tekintélyes múltra tett szert. A 2011-es fesztivál már 9. a sorban.
Az együttesek javarésze külföldön és itthon is ismert és elismert.
Minden fesztiválon lehetőséget adunk fiatal, tehetséges együttesek bemutatkozására, idén a Trick zenekar ( Nyergesújfalu ) és a Blues and Roll (Csolnok ) élhet a lehetőséggel.
Rossz idő esetén a programok a kertben felállított rendezvénysátorban lesznek megtartva!
A gasztronómiai árak hétköznapi emberek számára lesznek kitalálva!
Továbbá ingyenes sátorozási lehetőség, kb. 500 m-re panzió a Duna parton, ahol olcsó reggeli, ebéd várja a fesztiválra látogatókat! (Panoráma Panzió +36-33-462-551)

Nagyon fontos, hogy a Blues Rock Fesztivál egy kulturális értékhordozó rendezvény és a támogatóknak köszönhetően ingyenes!

14 órától programok. Fantasztikus borok, pálinkák, ételek, italok.
Sátorozási lehetőség adott!

Sztárvendég: TÖRÖK ÁDÁM ( MINI )
HÁZIGAZDA: HORVÁTH MISI ÉS SZABÓ ILDIKÓ!

Szeretettel várunk mindenkit!


[ 2011.07.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-