nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / IV. Lábatlani Művésztelep oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
IV. Lábatlani Művésztelep
2009. július 6-17. Helyszín: Lábatlan város, Budapesttől 60 km-re a 10-es úton, a Duna mellett, festői környezetben

Megközelíthető:

Budapest Árpád-híd pesti hídfőjétől kb. 8 óra 30 perckor induló Dorog-Süttő-Komárom-Győr útirányú busszal. A Lábatlan Cementgyár utáni Piszke megállónál kell leszállni (kb. 10 órára ér oda), mely Lábatlan központjában van.

Gyülekező hely:

2009. július 6-án 10-10 óra 30 perc között, az Arany János Iskola Napközi Otthonában (a buszmegállóval szemben található).
Művésztelep megnyitója: 2009. július 6-án 11 órakor, a Gerenday Közösségi Házban, Rákóczi út 170. (ez a 10-es főút)
A művésztelep szervezője, vezetője: A. Bak Péter festőművész, Tel: 06-30-215-8904
Kiállítás kizárólag a művésztelepen készült munkákból lehetséges!
2009. július 17 - augusztus 3. között.
Étkezés: egyénileg, ebéd 650 Ft
Alkotómunka: szabadban és műteremben egyaránt lehetséges.
Farost lemezt különböző szabvány méretekben, akvarell papírt, alapozó festéket biztosítunk.
A helyszínen készült, kiállításra kerülő kb.: 3-4-5 db munkához a képkereteket áron csináltatni.

A munkához szükséges felszerelést hozni kell. A városban dekorációs szaküzlet van. Minden résztvevő – kivéve a gyermekeket – a művésztelepen való részvételért felajánl egy bekeretezett alkotást (ez lehet otthon készült is). Olaj, akril, pasztell technikák esetén min.: 40x50 cm legyen a méret. Akvarell, színes ceruza stb. esetén, méretkikötés nélkül, 2 db-t kell felajánlani kiállításra kész állapotban. A bekeretezett felajánlásokat az alkotó és a művésztelep vezetője kölcsönösen választja ki.

A Művésztelep ifjú alkotóknak:

Helyszín: Arany János Iskola Napközi Otthona és a Duna-part.
Találkozó:
2009. július 6-án 10-10 óra 30 perc között, az Arany János Iskola Napközi Otthonában (a buszmegállóval szemben található).
Művésztelep megnyitója: 2009. július 6-án 11 órakor, a Gerenday Közösségi Házban lesz, ahol megbeszéljük a 11 nap programját.
12 éves kortól várom szeretettel a művészettel való ismerkedésre az érdeklődő fiatalokat. Természetesen a kedves szülőket is várom.
A művésztelepen készült munkákból 2009. július 17 – augusztus 3. között kiállítást rendezünk a Gerenday Közösségi Házban.
A munkához szükséges felszerelést, eszközöket – amiel a fiatal dolgozni szeret – hozza magával: negyed vagy félíves rajztábla, rajztáblatartó, különböző papírok, zsírkréta, filctoll, színes ceruza, vízfesték, ecsetek. Víznek edény, összecsukható szék (szabadban való festéshez).
A kiállításra kerülő munkákat kizárólag a művésztelepen készült munkákból fogjuk kiválogatni.
A fiatalokkal képzett, profi művészek foglalkoznak. Az elvégzett munkákat minden nap kiértékeljük.
Délelőtt műtermi munka, délután szabadtéri munka lesz.
Részvételi díj: 2000 Ft
Jelentkezni lehet a helyszínen, illetve előzetesen telefonon (06-30-215-8904) A. Bak Péter festőművésznél, a művésztelep vezetőjénél.


[ 2009.07.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek