nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / IV. Crumerum Történelmi-Kulturális Fesztivál oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
IV. Crumerum Történelmi-Kulturális Fesztivál
Június 6-7. Sánchegy és Liget - tér (Nyergesújfalu)

Pénteken és szombaton negyedik alkalommal kerül megrendezésre a festői Sánchegy környékén a hagyományőrző csoportokat, tradicionális népzenét játszó együtteseket, kézműveseket bemutató Fesztivál.

Június 6-án, pénteken 17 órától többek között bábelőadás, vásári komédia, tradicionális népzenei programok, táncház, este a Club Era és az In Diretta zenekar koncertje várja az érdeklődőket. 7-én, szombaton a Szent György Lovagrend középkori harcművészei, a Collegium Gladiatorium, a (H)ős Magyarok Alapítvány bemutatója mellett a nap szokásos fénypontja a Legio Brigetio csatája lesz a barbár népeket megjelenítő Norde Gard harcosai ellen. Délután és este utcabál és koncert zárja a rendezvényünket.
A programról bővebben...

Forrás: www.nyergestv.hu


[ 2008.06.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-