nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Ismét nyertes pályázat készült oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Ismét nyertes pályázat készült
A Magyar Máltai Szeretetszolgálathoz  beérkezett 2744 pályázat közül a lábatlani Gondozási Központ pályázata a  maximális összeget nyerte el.

A térségben egyedüliként nyert a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Idősbarát lakásprogramján a lábatlani Gondozási központ - tudtuk meg Schmidt-Kovácsné Berta Andreától, az intézmény vezetőjétől.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat által kiírt pályázatra 2009. február 23-ig lehetett pályázatot benyújtani idős emberek lakásátalakítása érdekében. Összesen 2744 pályázat érkezett be a Szeretetszolgálathoz.  Lábatlanról 4 különböző pályázat készült el, melyek közül egyet - a térségünkől egyedüliként- a lehetséges maximális összeggel, 400e Ft-tal támogattak.

A pályázat célja, hogy az idős emberek önálló életvitelüket a lehető legtovább folytassák saját otthonukban. Ennek megfelelően Lábatlanon a pályázaton megnyert összegből egy idős, mozgássérült hölgy lakását akadálymentesítik, rámpákkal és egyéb szükséges felszerelésekkel látják el. A kivitelezés befejezési határideje 2009. május 31.

Gondozási Központ

KG

Tovább:

- www.maltai.hu

- Gondozási Központ Lábatlanon


[ 2009.04.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek