nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Ingyenes méhnyakrák-szűrés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Ingyenes méhnyakrák-szűrés
Tájékoztató

"Ön szeretteinek bizonyára sok mindent megad, vajon azt a megnyugtató érzést is, hogy hosszú ideig velük marad egészségesen?"

Az ÁNTSZ Komárom-Esztergom Megyei Intézete levélben értesítette Önkormányzatunkat, hogy az elkövetkező hetekben Lábatlan város 25-65 év közötti hölgy lakossága (kb. 1121 fő) kézhez kapja a népegészségügyi célú, célzott méhnyakrák-szűrésre vonatkozó behívólevelet.

Kérjük az érintetteket, hogy saját egészségük megőrzése érdekében keressék fel a szűrést végző nőgyógyászati szakrendelést.
A méhnyakrák-szűrést a lábatlani Egészségházban működő nőgyógyászati szakrendelésen végzik, a szűrés ingyenes.

A méhnyakrák egyike azon betegségeknek, amelyek megelőzhetőek, illetve korai stádiumban felismerhetőek egy fájdalommentes és mindössze pár percet igénylő szűrővizsgálattal.

Tegyen meg mindent egészsége megőrzéséért!
 
[ 2005.01.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek