nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Informatikai fejlesztés a könyvtárban oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Informatikai fejlesztés a könyvtárban
A beruházás az intézmény technikai felszereltségét és versenyképességét növeli, pályázaton elnyert több mint 7 millió forintos támogatásból

Informatikai infrastruktúra-fejlesztés a Vitéz Sághy Antal Városi Könyvtárban
2012. október
Lábatlan Város Önkormányzata a Széchenyi Terv Tudomány - Innováció Program keretében meghirdetett „Könyvtári szolgáltatások összehangolt infrastruktúra-fejlesztése - "Tudásdepó Expressz" TIOP-1.2.3-11/1-2012-0034 kódjelű pályázaton elnyert több mint 7 millió forintos támogatásából valósította meg városi könyvtárának korszerűsítését. A beruházás az intézmény technikai felszereltségét és versenyképességét növeli, valamint a város lakosságát a 21. századi elvárásoknak minden tekintetben megfelelő könyvtári szolgáltatáshoz segíti hozzá.

A beruházás során több számítógép, monitor, laptop és szoftver valamint a fejlett informatikai hátteret biztosító egyéb kiegészítő termékek is beszerzésre kerültek. A fejlesztésnek köszönhetően javult a könyvtár megítélése a fiatalabb generációk körében és várhatóan a látogatottsági statisztikákban is növekedés várható, mely a pályázati fejlesztés egyik fő célkitűzésének is mondható.

A beruházás 2012. októberében került átadásra és 7 899 320 Ft támogatási összegből valósult meg.

 

A könyvtár szolgáltatásairól bővebben: www.labatlanikonyvtar.hu


[ 2012.12.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-