nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Idősek Ki-Mit-Tud ? -ja Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Idősek Ki-Mit-Tud ? -ja Lábatlanon

2006. október 5.-én csütörtökön 9 órai kezdettel rendezzük meg immáron 9. alkalommal a Gerenday Közösségi Házban a rendezvényünket. Jelentkezni lehet próza, vers, nóta, dal, zene, színdarab, bohózat kategóriákban. A rendezvényre várjuk a lábatlani vállalkozó szépkorúak jelentkezését, akik szeretnék megmutatni tehetségüket. A vetélkedőn részt vesznek még a meghívott szociális intézmények lakói. Várjuk az érdeklődő közönséget is. Elérhetőségünk telefonon a 33 / 461-447 vagy személyesen a Gondozási Központba Lábatlan Dózsa György út 19. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!


[ 2006.08.29. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek