nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Idősek Ki-Mit-Tud?-ja 2011 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Idősek Ki-Mit-Tud?-ja 2011
Október 4-én 9 órai kezdettel a Gerenday Közösségi Házban ismét várja a lábatlani Gondozási Központ a környék vállalkozó kedvű időseit Ki-Mit-Tudján

Idősek Ki-Mit-Tud?-ja a Gerenday Közösségi házba

Október 4-én kedden reggel 9 órai kezdettel rendezi meg a Gondozási Központ városunk és szomszédos települések időseinek részvételével rendhagyó Ki-Mit-Tud?-ot.
Vers, Nóta, Hangszerjáték, csoportos előadásokban mutathatják meg a vállalkozó szépkorúak tehetségüket. Minden érdeklődőt szeretettel várunk akár szereplőnek akár nézőnek.


[ 2011.09.06. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-