nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / "Ide Süss!" oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
"Ide Süss!"
2013. május 25-én a hagyományos Gyermeknapi program keretein belül megrendezzük az első „ Lábatlani Palacsintasütő Verseny-t„ a Gerenday Kertben.
PALACSINTA SÜTŐ VERSENY 2013.05.25.

VERSENYKIÍRÁS

Kedves vállalkozó kedvű csapatok!
2013. május 25-én a hagyományos Gyermeknapi program keretein belül megrendezzük az első „ Lábatlani Palacsintasütő Verseny-t„ a Gerenday Kertben.
A verseny két részből áll:

FINOMAT SÜSS!

A versenyszám az ínyenc palacsinták elkészítéséről szól. Délután három órától fél négyig a négy fős csapatok finomabbnál finomabb palacsintakölteményeket készíthetnek az általuk hozott alapanyagokból. Minden csapatnak gondoskodnia kell a gáztűzhelyről, palacsinta sütőkről és a töltelékekről. A finomságokat szakértő zsűri fogja elbírálni.

GYORSAN SÜSS!

A második feladat egy gyorsasági versenyszám. Fél négytől négy óráig minél több palacsintát kell sütniük a csapatoknak. Egyszerre csak két sütővel lehet dolgozni, a palacsinták mérete nem lehet kisebb 20 cm-nél. A palacsintákat nem kell megtölteni.
Kérjük a csapatokat, hogy az elkészített palacsintákat ajánlják fel a gyermeknapon részt vevők számára, akik majd megtöltik a szervezők által biztosított lekvárokkal, túróval…..stb.

A versenyre nevezési díj nincs! Kérjük a csapatokat, hogy részvételi szándékukat
2013. május 17-én 12.00-ig jelezzék a következő e-mail-en, vagy telefonon:
e-mail cím: kozossegihaz@pr.hu telefon: +36-20-498-5544

DÍJAZÁS

A „ Finomat Süss!” verseny első három helyezett csapata kupát kap, és a győztes csapat vándorkupát vehet majd át. Ebből az is kiderül, hogy hagyományt szeretnénk teremteni ezzel a versenyszámmal Lábatlanon.
A „ Gyorsan Süss! „ verseny első három helyezett csapata tárgyjutalomban részesül, és minden csapat emléklapot kap a verseny végén.

[ 2013.05.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-