nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / HVG oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
HVG
Együttműködés a Heti Világgazdasággal

A Heti Világgazdaság ( www.hvg.hu ) a tartalmilag és formailag kiemelkedő, a helyi közösség életét befolyásoló és bemutató internetes honlapokat a Helyi Érték kezdeményezés keretében összegyűjtötte.A hvg szerkesztősége a szélesebb érdeklődésre számot tartó helyi híreket a hvg.hu oldalon közzésteszi, illetve a lábatlani honlap a hvg online oldalról is elérhető. 

A HVG és a Lábatlan.hu közötti partnerségi kapcsolat keretében a jövőben az itt megjelent lábatlani hírek is olvashatóak lesznek a HVG.hu internetes oldalán.

kg


[ 2008.05.13. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-