nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Holcim fotókiállítás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Holcim fotókiállítás
Engedje meg, hogy meghívjuk egy különleges fotókiállitásra, mely az idén 100. születésnapját ünneplő Holcim egyik különleges meglepetése.

 A Holcim, a vállalatcsoport fennállásának 100 éves évfordulóját méltó módon kívánta megünnepelni, ezért egy kivételes Iehetőséget biztosított három világhirű fotóművésznek, Fritz Bruniernek, David Hieplernek és Marco Grobnak. Az alkotók szinte teljes művészi szabadsággal rendelkeztek a képek elkészítésekor.
A Holcim egy általuk készített fotóalbummal kívánt tisztelegni közel 80 000 munkavállalója előtt mindazért az elhivatottságért és odaadásért, melyet a három fotós is megtapasztalt munkája során.
Különleges kiadvány született, mely több mint egy fotóalbum. A Holcim üzemekben világszerte dolgozó kétkezi munkásokról Marco Grob készített nyers, őszinte fotókat.
A Hiepler-Brunier páros az ipari Iétesítményekről készített Iélegzetelállító, művészi felvételeket.
A kiállítást megnyitja:

Török István, alpolgármester és Márta Irén, a Holcim Hungária Zrt. vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgatója
A kiállítás ideje: 2012. június 14. (csütörtök) 16.00 óra
Helyszín: Lábatlan, Gerenday Közösségi Ház

Tisztelettel:
Márta Irén Vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgató

[ 2012.06.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-