nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Holcim-díj 2012 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Holcim-díj 2012
12. alkalommal ír ki pályázatot a Holcim Hungária Zrt. Lábatlan és Nyergesújfalu térségében pénzbeli, cementtámogatásra, és önkéntes munkára is.
12. alkalommal ír ki pályázatot a Holcim Hungária Zrt. Lábatlan és Nyergesújfalu térségében működő, bejegyzett, nonprofit szervezetek, önkormányzatok, civil szervezetek és intézmények részére. A környezet és a helyi közösség számára kiemelkedő haszonnal járó tevékenységek, beruházások és fejlesztések támogatása a cél.

A Holcim ebben az évben ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. Ebből az alkalomból kibővült a pályázat, idén nem csak pénzbeli és cementtámogatásra, de önkéntes munkánkra is lehet pályázni külön pályázati adatlap kitöltésével. Ennek keretében munkatársaink szellemi vagy fizikai munkájukkal járulnak hozzá a programok megvalósulásához.

Pályázat összdíjazása

3 000 000 Ft
300 munkanap

A beérkezett pályázatokat elismert településszépítők, környezetvédők és a Holcim szakemberei bírálják el.

A pályázati anyagoknak 2 példányban a kitöltött pályázati adatlap kíséretében a megadott határidőig kell beérkezniük.

Cím: Holcim Hungária Zrt. | Gútay Lilla részére | 2541 Lábatlan, Rákóczi u. 60.

E-mail: lilla.gutay(at)holcim.com

Beérkezési határidő: 2012. március 2.

A pályázati adatlapok innen letölthetőek:

Holcim-díj pályázati adatlap

Holcim-díj önkéntes munka pályázati adatlap

[ 2012.02.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-