nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Holcim díj 2011 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Holcim díj 2011
Ismét várja a pályázatokat a Holcim. Beküldési határidő: 2011. március 31. A nyerteseket cementutalvány vagy pénzbeli támogatás formájában jutalmazzák

Holcim Díj 2011. kiírás letölthető formátumban (pdf)

A Holcim Hungária Zrt. idén is kiírta Holcim-díj pályázatát Lábatlan és térsége fejlesztésére, valamint a helyi közösségek működésének fellendítésére. A támogatást olyan bejegyzett, nonprofit szervezetek, önkormányzatok, civil szervezetek és intézmények kaphatják meg, amelyek a környezet és a helyi közösség számára kiemelkedő haszonnal járó tevékenységet folytatnak az értékteremtő fejlődés jegyében.

A nyerteseket cementutalvány vagy pénzbeli támogatás formájában jutalmazzák összesen 3 millió forint értékben.
Az elbírálás során előnyben részesülnek azok a tevékenységek, amelyek maradandó értéket hoznak létre, hosszú távú fejlesztési elképzelésekhez illeszkednek, a környezet szépítéséhez hozzájárulnak és szélesebb körű közösséget érintenek.

A beérkezett pályázatokat elismert településszépítők, környezetvédők és a Holcim szakemberei bírálják el. A pályázati anyagoknak 2 példányban a kitöltött pályázati adatlap kíséretében a megadott határidőig kell beérkeznie. Pályázati adatlap letölthető a www.holcim.hu weblapról, vagy az alábbi címen kérhető:

Holcim Hungária Zrt.
Gútay Lilla részére
2541, Lábatlan
Rákóczi u. 60.
e-mail: lilla.gutay@holcim.com

Beküldési határidő: 2011. március 31.

Háttérinformáció Holcim Hungária Zrt.-ről:

A Holcim Hungária Zrt.
A Holcim Hungária Zrt. Magyarország egyik vezető cement- és betongyártó, valamint kavicskitermelő vállalata, melynek 2009-ben elért nettó árbevétele közel 27,6 milliárd forint volt. Magyarországon a Holcim 642 főt foglalkoztat (2009.12.31-i adat). A társaság társadalmi felelősségvállalás területén végzett kiemelkedő tevékenységét 2009-ben a CSR Hungary díjjal ismerték el, 2010-ben pedig a vállalat elnyerte a Figyelő TOP 200 Társadalmi Elkötelezettség díját. További információért, kérjük, látogasson el a www.holcim.hu weboldalra.


[ 2011.03.29. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-