nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Holcim díj 2009. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Holcim díj 2009.
A Holcim Hungária Zrt. 2009-ben is pályázatot ír ki Lábatlan, Nyergesújfalu és környezetének fejlesztésére, a helyi közösségek, szervezetek támogatására.

Budapest - Lábatlan, 2008. január 12.

Ismét pályázhatnak a Nyergesújfalu és Lábatlan környéki civil szervezetek és intézmények a Holcim Hungária Zrt. által alapított Holcim-díjra. A svájci cég összesen 3.000.000 forinttal jutalmazza a legjobb pályázatokat.

A Holcim Hungária Zrt. 2009-ben is pályázatot ír ki Lábatlan, Nyergesújfalu és környezetének fejlesztésére, a helyi közösségek, szervezetek támogatására.
A pályázaton olyan bejegyzett non-profit szervezetek, önkormányzatok, civil szervezetek és intézmények vehetnek részt, amelyek a környezet és a helyi közösség számára kiemelkedő haszonnal járó tevékenységet folytatnak az értékteremtő fejlődés jegyében.

A nyertes pályázatokat cementutalvány, illetve pénzbeli támogatás formájában jutalmazzák összesen hárommillió forint értékben.

Az elbírálásánál előnyben részesülnek azok a tevékenységek, amelyek maradandó értéket hoznak létre, hosszú távú fejlesztési elképzelésekhez illeszkednek, a környezet szépítéséhez hozzájárulnak és szélesebb körű közösséget érintenek.

A beérkezett pályamunkákat elismert településszépítők, helyi média képviselői és a Holcim szakemberei bírálják el.

A pályázatok beküldési határideje 2009. február 27.

Pályázati adatlap letölthető a www.holcim.hu és a www.cementgyar.hu weboldalról, valamint a 30-537-04-71-es telefonszámon igényelhető.

Háttérinformáció a Holcim Hungária Zrt.-ről:
A Holcim Hungária Zrt. Magyarország egyik vezető cement-, kavics- és betongyártó vállalata, melynek 2007-ben elért nettó árbevétele közel 32,019 milliárd forint volt. Magyarországon a Holcim 703 főt foglalkoztat. A Holcim az elmúlt évben Magyarországon 2,262 milliárd forintot fordított különböző környezetvédelmi és munkavédelmi fejlesztésekre, kapacitásbővítésre és korszerűsítésre.
További információért kérjük, látogasson el a www.holcim.hu weboldalra.

[ 2009.01.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek