nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Holcim Alapítvány pályázata oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
december 2020
előre
Holcim Alapítvány pályázata
A ”Holcim a Cementgyári Mikrotérség Fejlesztéséért” Alapítvány 25 millió forintra írt ki pályázatot Lábatlan térségének civil szervezetei számára.

25 millió forintra pályázhatnak a civil szervezetek

A ”Holcim a Cementgyári Mikrotérség Fejlesztéséért” Alapítvány 25 millió forintra írt ki pályázatot Lábatlan térségének civil szervezetei számára.

A lábatlani cementgyárat üzemeltető Holcim Hungária Zrt. egy alapítványt hozott létre, melynek célja, hogy a fenntartható fejlődés és a társadalmi felelősségvállalás elveivel összhangban a Cementgyári Mikrotérség széleskörű fejlődését aktívan támogassa.

Ennek megfelelően az Alapítvány pályázatot írt ki Bajót, Lábatlan, Mogyorósbánya, Neszmély, Süttő, Nyergesújfalu, Tát, Tokod, Tokodaltáró civil szervezetei számára, összesen 25 millió forint értékben.

Pályázni többek között a köznevelési és közoktatási célok elősegítésére, kulturális örökségvédelemre, az épített környezet alakítására és védelmére, sporttal kapcsolatos tevékenységekre, illetve önszerveződő közösségek támogatására lehet.

„A beérkezett pályázatokat a gondosan kiválasztott kuratórium fogja elbírálni. Úgy gondolom, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben hatalmas lehetőség az Alapítvány pályázata, remélem minél több civil szervezet él majd a lehetőséggel” – mondta Agócs István, a „Holcim a Cementgyári Mikrotérség Fejlesztéséért” Alapítvány kuratórium elnöke.

A térségben lévő helyi közösségek már megszokhatták, hogy minden év elején a Holcim-díjon pályázhatnak a fejlesztésére támogatására, ám erre már csak az Alapítvány keretein belül lesz lehetőség.
„Korábban a Holcim-díj szolgált hasonló pályázati célokra, ám a 2013-as esztendőtől a ”Holcim a Cementgyári Mikrotérség Fejlesztéséért” Alapítvány veszi át a szerepét. Csupán annyi változott, hogy a civil szervezetek nem a cég, hanem az Alapítvány felé nyújtják be a pályázatukat” – hangsúlyozta Márta Irén, a Holcim kommunikációs igazgatója.
A pályázatról további információ a www.holcimmikroterseg.hu honlapon található, illetve 30-520-97-36-os telefonszámon és az info@holcimmikroterseg.hu e-mail címen kérhető. A pályázatok beérkezési határideje 2013. március 29, 12 óra.
A ”Holcim a Cementgyári Mikrotérség Fejlesztéséért” Alapítványról

Az Alapítványt a Holcim Hungária Zrt. hozta létre, melynek célja, hogy a fenntartható fejlődés és a társadalmi felelősségvállalás elveivel összhangban a Cementgyári Mikrotérség széleskörű fejlődését, ezen belül különösen az euroatlanti integrációt, a természeti- és az épített környezet értékeinek megóvását, az intézményekben folyó oktatási-nevelési tevékenység színvonalának emelését, a társadalmi szervezetek tevékenységét, illetve a lakosság kulturális-hagyományőrző és szabadidős sporttevékenységét aktívan támogassa.
Az Alapítvány kuratóriumának elnöke Agócs István, elnökhelyettese Török István, Lábatlan korábbi polgármestere. A kuratóriumba helyet kapott Balogh Erzsébet, a lábatlani Arany János Általános Iskola korábbi igazgatója, Margl Gézáné Süttő alpolgármestere, Buzás Kelemen Bajót alpolgármestere, Kriszeg Csaba mogyorósbányai önkormányzati képviselő, valamint a Holcim Hungária Zrt. részéről Márta Irén kommunikációs igazgató.

[ 2013.02.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-