nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / HIV/AIDS szűrés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
HIV/AIDS szűrés
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Szent Borbála Kórház Drogambulanciai rendelőjében szerdán 14-16 óra között HIV szűrés és tanácsadás vehető igénybe

Tájékoztató

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály látja el a HIV/AIDS szűrési-tanácsadási feladatokat.

A rendelés szerdánként 14 és 16 óra között vehető igénybe.

A rendelés helye: Szent Borbála Kórház Drogambulanciai rendelő
2800. Tatabánya, Dózsa György út 77.

A rendelési idő alatt lehetőség nyílik a HIV szűrés keretében vérvételre és szóbeli tanácsadásra egyaránt. A szolgáltatás beutaló nélkül is, mindenki számára elérhető. Igény esetén az anonimitás biztosított és megőrizhető. Az anonim módon elvégzett HIV szűrés INGYENES.

A HIV/AIDS szűréssel kapcsolatban, munkaidőben a 34/512-729 –s telefonszámon lehet érdeklődni.


[ 2015.05.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-