nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Haszonbérleti pályázat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
december 2020
előre
Haszonbérleti pályázat
A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet haszonbérleti pályázati felhívást tett közzé, amelynek célja családi gazdaságok kialakítása és megerősítése
Tájékoztatás haszonbérleti pályázati felhívásról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet HU21-20120 és HU21-20121 pályázati azonosító számmal haszonbérleti pályázati felhívást tett közzé – amelynek célja családi gazdaságok kialakítása és megerősítése, továbbá az állattenyésztési tevékenység ösztönzése, az állattenyésztés termőföld igényének biztosítása.

A haszonbérleti pályázati eljárás részletes feltételeit a haszonbérleti pályázati kiírás tartalmazza, mely Lábatlan Város Polgármesteri Hivatalának hirdetőtábláján megtekinthető.

A kifüggesztés napja 2012. október 30. A kifüggesztés ideje 30 nap.

[ 2012.10.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-