nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Harisnyavirágok és dalok oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Harisnyavirágok és dalok
A városi gondozási központ tizenkettedszer rendezte meg a helyi és a szomszédos települések idős lakóinak Ki Mit Tud? elnevezésű kulturális napját.

Lábatlani, nyergesi és süttői csoportok, egyéni szereplők mutatták be tudásukat tegnap a Gerenday-ház dísztermében.

A Szabó Ildikó (elnök), Csicsatka Lászlóné, Vénusz Zoltánné, Darányiné Csonka Valéria, Szeifert Lászlóné alkotta zsűrinek vers,-próza, dal,-ének, hangszer és csoportos szereplés kategóriákban kellett meghoznia döntéseit.

A szünetekben a városi idősek klubja tagjainak nylon harisnyákból készült csodálatos virágait csodálhattuk meg a közösség ház alkalmi kiállításán. A levelek, szirmok alapos tanulmányozása után elkészített drótvázra rögzítették az ügyes kezű alkotók a változatos színű, szükség esetén festhető harisnyadarabokat. Izgalmas tárlatot láthattunk az idősek klubja délutánonkénti, Richterné Lupkovics Andrea szervezésében zajló kézműves foglalkozásain készült alkotásokból.

F. K.

Forrás: www.24ora.hu


[ 2009.10.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek