nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Ha Jót Akarsz - ott a helyed oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Ha Jót Akarsz - ott a helyed
Lábatlan - Visegrád hajótúra a Mahart klimatizált, 150 fős rendezvényhajójával. Jelentkezni lehet szeptember 16-ig. Visszaút igény szerint különbusszal.

Jegyek kizárólag elővételben kaphatók: Lábatlan József A. u. 60. szám alatt Juhász Lászlónénál. Infó: 33/ 517-500 munkaidőben. Részvételi lehetőség maximum 150 fő. Szabad helyek száma: 150/ 95

Részvételi szándék jelzése...klikk!

A részvételi szándék jelzése esetén a helyet három munkanapig fenntartjuk, majd érkezési sorrendben értékesítésre kerül.


[ 2014.09.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek