nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Gyógyszertári ügyelet oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Gyógyszertári ügyelet
A húsvéti ünnepi rend szerint a lábatlani, bajóti, táti és nyergesújfalui rászorulókat szombattól keddig (április 3-6) reggel 8 és délután 1 óra között a bajóti gyógyszertár látja el.

Ügyeletes gyógyszertárak a hosszú hétvégén térségünkben

Szombaton és vasárnap (április 3-4) a Kossuth Lajos utcai Kersi Patika, húsvét hétfőn (április 5) pedig a Madách téri Szent István Gyógyszertár lesz az ügyeletes Esztergomban. Dorogon szombaton, vasárnap és jövő hét hétfőn (április 3-5) a Rákóczi utcában található Szent Margit Gyógyszertár lesz nyitva. A húsvéti ünnepi rend szerint a lábatlani, bajóti, táti és nyergesújfalui rászorulókat szombattól keddig (április 3-6) reggel 8 és délután 1 óra között a bajóti gyógyszertár látja el.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2010.04.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-