nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Gyermekprogramok oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Gyermekprogramok
Várjuk a családokat, gyermekeket a 2012. július 21-én, szombaton délután 14 órától a X. Lábatlani Blues Fesztivál gyermekprogramjaira

Az udvaron kis kézműves vásár, méz, bio péksütemény, bor, stb. kóstolóval várja a látogatókat 14 órától. Vattacukor!

A gyermekek rendőrautó bemutatón, kézműves foglalkozáson, játszóházban, arcfestésen, stb. vehetnek részt és ugrálóvárazhatnak, a felnőtteket véradásra invitáljuk a Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat szervezésében 15 és 19 óra között.

Mindeközben 14 órától akusztikus produkciók lesznek a színpadon, nagyon kellemes háttérzenét biztosítva a többi programhoz.

Közreműködnek: Fekete Jenő & Besenyei Csaba, Pesti Zoli, Ulbert & Gébert projekt.
A közösségi házban egész délután Benkő Zsolt, Magyarország egyik legkiemelkedőbb blues gitárosa tart gitárkurzust, tanácsadást.

A kiállítóteremben megtekinthetőek az elmúlt 9 év fesztiváljainak pillanatképei, ill. Mihályi Balázs hangszerkészítő mester Blasilus gitárjai.

A kétnapos programsorozat alatt fantasztikus ételekkel várjuk a látogatókat. Malac sültek, sült csülkök, kolbászok, tarják és ízletes egri borok mellett békés megyei házi pálinkával lehet majd csapatni a bendőt.


[ 2012.07.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-