nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Gitárfesztivál oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Gitárfesztivál
A Tatai Concerto Zeneiskola Megyei gitárfesztivált rendez pénteken (április 23.) Tatabányán, idén nyolcadik alkalommal.

A fesztivál az Erkel Ferenc zeneiskolában délelőtt kilenckor kezdődik. Délelőtt bemutatkozik az esztergomi Zsolt Nándor Alapfokú Zene-és Művészeti Iskola, a komáromi Egressy Béni Zeneiskola, a nyergesújfalui Szabolcsi Bence, az oroszlányi Bakfark Bálint, a tatai Concerto és a tatabányai Erkel Ferenc Zeneiskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény.

Délután kettőkor az eredményhirdetés előtt, a győri Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola tanulóinak, rövid műsorát hallhatjuk.

Művészeti szakértő: Fodor Ferenc gitárművész, nyugalmazott főiskolai docens
Budai Lehel gitárművész, Budapest V. kerületi Szabolcsi Bence Zeneiskola gitártanára

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2010.04.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-