nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Gerenday Közösségi Ház oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Gerenday Közösségi Ház
"Öt évvel ezelőtt, Pünkösd vasárnapján egy jelképes kulcs átadásával a Gerenday kert megnyílt a lábatlaniak és vendégeik számára. Öt évvel ezelőtt láttuk, hogy a kert ugyan szép, de a házak romosak voltak. Vállaltuk, hogy az eredeti formához ragaszkodva újra építjük és új tartalommal töltjük meg az épületet."
A munka elkészült és az átadással a lehetőségek gazdag tárháza nyílt meg az itt élők és nagyközségünkbe érkező vendégek számára: pihenés, művelődés és szórakozás egyaránt teret nyert az új létesítményben. Az arborétumba található szabadtéri színpad számos kultúrális rendezvénynek ad otthont. A Gerenday Közösségi Házban időszaki kiállítások, valamint állandó jelleggel a Gerenday család emlékszobája, gyönyörűen felújított bútorai, festményei tekinthetők meg. Július hóban megtekinthető a lábatlani kötődésű festőművész Fecske Orsolya kiállítása.

Nyitvatartás:
A Gerenday Közösségi Ház kiállításai keddtől péntekig 10 és 17 óra között látogathatók. Vasárnap és hétfőn a ház zárva tart. A szünnapokon csoportos látogatás előzetes egyeztetés alapján lehetséges. Érdeklődni és bejelentkezni a 33/524-000 telefonszámon lehet. Az arborétum hétközben 10 órától 22 óráig, hét végén 9 órától 22 óráig tart nyitva.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
[ 2003.07.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek