nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Gerenday Közösségi Ház oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Gerenday Közösségi Ház
Lábatlan történetének egyik kiemelkedő állomásához érkezünk pünköskor, hiszen átadásra kerül a Közösségi Házzá alakított Gerenday kúria és a hozzá kapcsolódó felújított arborétum.
Az átadó ünnepségre 2003. június 9-én, hétfőn kerül sor, melynek programja a következő:
15 órától a díszteremben ünnepi műsor, majd Fecske Orsolya festőművész kiállításának megnyitója. 17 órától az arborétum szabadtéri színpadán Pünkösdölő a Petőfi Iskola előadásában, a Pisznice Tánccsoport bemutatója, az Arany Iskola énekkarának műsora, a Napfény mazsorettcsoport bemutatója követi egymást. 18 órától a Sárisápi Fúvószenekar ad pünkösdi hangversenyt. A program zárásaként sétára, baráti beszélgetésre és lábatlani bor kóstolására invitáljuk az arborétum látogatóit.
[ 2003.05.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek