nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Frissítik a kottatárat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Frissítik a kottatárat
A nyergesújfalui Szabolcsi Bence Zeneiskola kottatárának bővítésére 200 ezer, ütőhangszer vásárlására 120 ezer forintot ad a képviselő testület.
A városházával szemközt álló, az egykori tanácsháza épületében működő, Szabolcsi Bence nevét viselő alapfokú művészetoktatási intézmény újabb támogatásáról döntött az önkormányzati képviselő-testület.

Az iparűzési adó többletbevételéből a kottatár bővítésére 200 ezer, az úgynevezett képviselői alapból ütőhangszer vásárlására 120 ezer forintot utalnak át. A zeneiskola kottaállománya az ott tanítók szerint tíz éve megérett egy alapos frissítésre. A támogatásról szóló elismerést a hagyományos karácsonyi hangversenyen adják át az Ady Endre Művelődési Házban – az idei esztendőt munkáját is megköszönve. A zenei esemény szombaton délután ötkor kezdődik a művelődési házban.

Forrás: www.kemma.hu/cikk/197529


[ 2008.12.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-