nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Fotópályázat Nyergesújfalun oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Fotópályázat Nyergesújfalun
Fotópályázatot hirdetnek "Múltunk és jelenünk" címmel Nyergesújfalu várossá avatásának huszadik évfordulója alkalmából.

Fotópályázat Nyergesújfalun

Fotópályázatot hirdetnek "Múltunk és jelenünk" címmel Nyergesújfalu várossá avatásának huszadik évfordulója alkalmából. A pályázat célja, hogy a jelentkezők saját fényképeikkel gazdagítsák a település kulturális-helytörténeti értékeit.

A beérkezett műveket szakértő zsűri értékeli majd. A harminc legkiemelkedőbb alkotás a jubileumi rendezvénysorozathoz kapcsolódóan az Ady Endre Művelődési Központban lesz megtekinthető. Az érdeklődők április 3-ig jelentkezhetnek a nyergesújfalui Polgármesteri Hivatalban.

[ 2009.02.13. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek