nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Fotópályázat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
december 2020
előre
Fotópályázat
Fotópályázatot hirdetett a megyei önkormányzat és az esztergom-kertvárosi Féja Géza Közösségi Ház. A pályázatokat július 30-ig lehet leadni.

Fotópályázatot hirdetett a megyei önkormányzat és az esztergom-kertvárosi Féja Géza Közösségi Ház

"A magyar táj és élet Európában" témájú pályázat célja egy vándorkiállítás rendezése. A kiírásra július 30-ig bárki jelentkezhet életkortól és foglalkozástól függetlenül megyénkből és az Ister-Granum Eurorégió területéről. Az első öt díjazott oklevelet és tárgyjutalmat kap. A zsűri által beválogatott műveket egy vándortárlaton mutatják be, melynek első helyszíne a kertvárosi közösségi ház lesz. Az eredményhirdetést szeptember 8-án, a nyertes alkotásokból rendezett kiállítás megnyitóján tartják a Féjában.

Nevezési lapok letölthetők a www.fejageza.uw.hu honlapokon.

A fotópályázattal kapcsolatban további információk kérhetők:
Husz Kata +36-20/362-30-08
KEMÖ Múzeumainak Igazgatósága
2890. Tata, Alkotmány u. 1.

Forrás : www.kekduna.hu


[ 2011.05.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-