nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Főszereplőket cserélnek az István, a királyban! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Főszereplőket cserélnek az István, a királyban!
Az István, a király című rockoperát augusztus 24-én 20.30 órától láthatják az érdeklődők a tatai szabadtéri színpadon.

Nem az eredetileg meghirdetett, A Társulat című műsorból megismert Feke Pál és Vadkerti Imre játssza Istvánt, illetve Koppányt az István, a király című rockoperában, Tatán.

Az István, a király című rockoperát augusztus 24-én 20.30 órától láthatják az érdeklődők a tatai szabadtéri színpadon. A szervezők arról tájékoztatták a www.kemma.hu -t, hogy István szerepében Koroknai Árpádot, Koppányéban pedig Kalapács Józsefet láthatja a közönség. Arra kérdésre, hogy miért változtatták meg a főszereplőket, a szervezők tömören annyit fűztek hozzá: rajtuk kívül álló okok miatt...

A rockopera tatai szervezői azonban azt hangsúlyozták: a művet természetesen teljes terjedelmében bemutatják a szabadtéri színpad méreteihez igazított hatalmas díszletekkel, a szereplők élőben énekelnek majd a produkcióhoz illő korhű jelmezekben. Egy biztos: náluk nem fordulhat elő olyan botrány, mint július derekán Siófokon, ahol csak részleteket láthatott és hallhatott a közönség a rockoperából.

Forrás: www.kemma.hu


[ 2008.08.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-