nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Fogszabályozás megyehatáron túl oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Fogszabályozás megyehatáron túl
A regionális ÁNTSZ három székesfehérvári és egy magyaralmási szolgáltatót jelölt ki, ahol az érintettek az ellátást igénybe tudják venni.

A Megyei Szent Borbála Kórház november 30-ig szünetelteti a fogszabályozó szakrendelést megyénkben. A regionális ÁNTSZ négy megyén kívüli, három székesfehérvári és egy magyaralmási szolgáltatót jelölt ki, ahol a kistérségi- az oroszlányi, a dorogi, az esztergomi és a tatabányai- körzet érintettjei az ellátást igénybe tudják venni.

A regionális ÁNTSZ által 2009.november 30- ig kijelölt helyettesítő Fogszabályozó szakrendelések

Grédor - Dent Bt.

Székesfehérvár, Tompa M u 33.
ellátási területe: Baj, Bokod, Dad, Dunaalmás, Dunaszentmiklós, Kecskéd, Kocs, Kömlőd, Naszály, Neszmély, Oroszlány, Szákszend, Szomód, Tardos, Tata és Vértestolna

Dr. Arányiné Dr.Fitos Katalin
Székesfehérvár, Sütő u. 34. II/ 6.
ellátási területe:
Ács, Amásfüzitő, Annavölgy, Bábolna, Bajna, Bana, Csém, Csolnok, Dág, Dorog, Epöl, Kesztölc, Kisigmánd, Komárom, Leányvár, Máriahalom, Mocsa, Nagyigmánd, Nagysáp, Piliscsév, Sárisáp, Tokod, Tokodaltáró, Úny

Dentall Work Bt.
Székesfehérvár, Tarnócai u 9.
ellátási területe: Ácsteszér, Aka, Ászár, Bajót, Bakonybánk, Bakonyszombathely, Bársonyos, Császár, Csatka, Csép, Dömös, Esztergom, Ete, Kerékteleki, Kisbér, Lábatlan, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Pilismarót, Réde, Súr, Süttő, Tárkány, Tát, Vérteskethely

Magyaralmás, Nefelejcs u 3.
ellátási területe: Gyermely, Héreg, Környe, Szárliget, Szomor, Tarján, Tatabánya, Várgesztes, Vértessomló, Vértesszőlős

Korábban:

Szünetel a gyermek-fogszabályozás

Felmondtak az orvosok, ezért átmenetileg szünetel az államilag finanszírozott gyermek-fogszabályozás megyénkben.

Elmentek az orvosok, szünet a gyermek-fogszabályozásban

Felmondtak az orvosok, ezért átmenetileg szünetel az államilag finanszírozott gyermek-fogszabályozás megyénkben. A gyerekeket eddig is csak a tatabányai Szent Borbála kórházban látták el, szeptember elsejével azonban felmondott a két orvos, egyelőre pedig nincs helyettük más. A kórház, az ÁNTSZ és a fenntartó önkormányzat is próbál megoldást találni a helyzetre.

A kórház hirdetést adott fel a szabad álláshelyek betöltésére, és a térség magán-szakorvosaival is felveszik a kapcsolatot, hogy vállalják el a kezelést már megkezdett gyerekek ellátását, az egészségügyi alap terhére.

Egyelőre levélben keresték meg a megyében dolgozó magánpraxist üzemeltető fogorvosokat, hogy érdekelne-e valakit a lehetőség. Ha így nem sikerül embert találni, akkor az ÁNTSZ megyén kívül jelölhet ki az a rendelőt, amely - az önkormányzat ellátási kötelezettségét biztosítva - fogadj a Komárom-Esztergom megyéből érkező gyermekeket.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.10.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-