nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Festménykiállítás megnyitóján készült fényképek... oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Festménykiállítás megnyitóján készült fényképek...

A Nyugdíjas Közalkalmazottak és Köztiszviselők Egyesülete által 2006. április hó 7-én, a Gerenday Közösségi Házban rendezett festménykiállítás megnyitóján készült képek megtekinthetők a Médiatárban. A kiállított festményeket Harcsa Károlyné festőművész készítette.

Harcsa Károlyné Süttőn született, ott él, és dolgozik. Évtizedek óta rajzol, fest. Rendszeresen részt vesz művésztelepeken, folyamatosan fejleszti tehetségét. Tagja a Tatabányai Művész Szakkörnek, az Országos Képző- és Iparművészek Társaságának, a Honvéd Kulturális Egyesületnek. Eddig 24 önálló és 70 csoportos kiállítása volt. Munkáit szívesen mutatja be Lábatlanon. Médiatárban lévő képek megtekintése


[ 2006.04.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek