nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Felhívás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Felhívás
A gépjárművek tulajdonosának, bérlőjének a gépjárművét úgy kell tárolnia, elhelyeznie, hogy a városban szükségszerűen elvégzett téli munkálatokat ne akadályozzák.

Tisztelt lábatlani polgárok!

Az utak, parkolók, terek valamint az autóbusz öblök síkosság mentesítését és hó eltakarítását az idei évben is az Árkádok Kft. végzi. Ügyeleti vezetők: Könyves István tel.: 06-30-5201793, Ifj. Bánkúti Endre tel.: 06-30-5208689, Bánkúti Endre tel.: 06-30-9624609.
A gépjárművek tulajdonosának, bérlőjének üzemben tartójának a gépjárművét úgy kell tárolnia, elhelyeznie, hogy a városban szükségszerűen elvégzett téli munkálatokat ne akadályozzák. Felhívjuk a Tisztelt lakosság figyelmét, hogy az utak mellett tárolt vagy parkoló, illetve a szóró gépkocsi után közvetlenül közlekedő gépkocsikban a kőszórásból keletkező károkért felelősséget nem vállalunk illetve a szórást és hóeltakarítást akadályozó gépjárművek tulajdonosai ellen hatósági eljárást kezdeményezünk!


A település útjainak területén szükség szerinti mennyiségben sóval kevert kőzúzalék, a járdákon faforgács, homok és só kerül felhasználásra.
A téli munkálatokat a város egész területén nem lehet mindenhol egyszerre elvégezni. A vállalkozó meghatározott ütemezés alapján végzi a feladatát, attól csak utasításra tér el!
A gépjármű-tulajdonosoknak is célszerű használniuk a megfelelő téli felszereléseket téligumi és szükség esetén hólánc. Ahol nincs járda ott pedig fokozottan ügyelni kell a sebesség megválasztására a gyalogosok védelmében.
A tömb és kertes ingatlantulajdonosoknak is részt kell venni a téli időjárás okozta feladatok elvégzésében. A tömblakásos épületek, kertes ingatlanok előtti járdaszakaszt a tulajdonosnak, bérlőnek kell takarítani, tisztán tartani, síkosság mentesíteni. Az ingatlanok előtt a vízelvezető árkot, járdát ki, illetve le kell takarítani, hogy a téli körülmények kárt vagy balesetet ne okozzanak.
A feladatok elvégzését a településőr fokozottan ellenőrzi és figyelmeztetni fog annak elmulasztására!

Köszönettel

Polgármesteri Hivatal


[ 2010.12.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek