nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Felhívás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Felhívás
A Lábatlani Cementipari Nyugdíjasokért Alapítvány nevében tisztelettel kérünk, minden állampolgárt, hogy most az adóbevallás idején ne felejtkezzen meg az elődökről, a munkában megöregedett nyugdíjasokról.

Tájékoztató az alapítvány 2012. évi működéséről

Az alapítványunk 19 éve működik,
Célja:
A Lábatlan Cementgyárban hosszú éveket becsülettel ledolgozó, jelenleg már nyugdíjban lévő embereknek a lehetőséghez képest segítséget nyújtani az idős kor, minél jobb elviseléséhez.

Az Alapítvány támogatja a nyugdíjasokat:

- segélyezéssel, a beteg, az ápolásra szorulókat, a nehéz, a rossz szociális helyzetben lévőket,
- anyagi segítséget ad gyógyulásuk, gyógyüdülésük költségeinek enyhítésére,
-évente megszervezi a nyugdíjasok találkozóját, és gondoskodik megvendégelésükről.
- azért hogy a magányuk, az idős kor elviselhetőbb legyen, lehetőséget teremt arra, illetve megszervezi, azon nyugdíjasok esetenkénti, színházba, múzeumba jutását, akiket egészsége ebben nem akadályoz, (beszerzi a belépőjegyeket és megszervezi az utazásukat.)
- az utolsó, végső útjuk alkalmával, kegyelettel köszön el, nyugdíjasától, melyet koszorú elhelyezésével, és temetési segély kifizetésével tesz meg.
Kérünk tehát, minden jóérzésű embert, gondoljon a cementgyárban megöregedett Nyugdíjasokra, és ha módjában áll, adója 1%-val segítse az idős megfáradt elődöket.

LÁBATLANI CEMENTIPARI NYUGDÍJASOKÉRT ALAPÍTVÁNY
adószám: 1 8 6 0 0 4 2 3 – 1 1 – 1

Szívességüket a nyugdíjasaink nevében köszönjük!

Lábatlan 2013. 02. 12.                                                       Pajor Istvánné


[ 2013.02.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-