nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Felhívás! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Felhívás!
Június 25-től a kishajó vezetői vizsga díja 10.072 Ft-ról 112.000 Ft-ra emelkedik, a vizsgáztatás és a hajó üzembe helyezés díjai négyszeresére nőnek.
A Nemzeti Fejlesztési Miniszter 27/2012. (V. 25.) NFM rendelete alapján, mely a hajózási hatósági eljárások díjait módosítja, június 25-től a kishajó vezetői vizsga díja 10.072 Ft-ról 112.000 Ft-ra emelkedik, az időszakos vizsgáztatás és a hajó üzembe helyezéssel kapcsolatos díjak kb négyszeresére nőnek.
Igény esetén szervezünk hajó vizsgáztatást, kishajó vezetői tanfolyam pedig indul most Győrben úgy, hogy még az alacsonyabb díjakat kell megfizetni.
Ha szeretnének vizsgázni vagy vizsgáztatni, kérem soron kívül jelezzék a siralyok@invitel.hu címre!

Üdvözlettel
Sujbert Levente

[ 2012.05.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-