nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Faszobrász-iparművész kiállitása oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Faszobrász-iparművész kiállitása
A Nyugdíjas Közalkalmazottak és Köztisztviselők Egyesülete tisztelettel és szeretettel meghívja Önt és érdeklődő családtagjait, ismerőseit a Gerenday Közösségi Házba
(Rákóczi út 170.)
2004.december 3-án (pénteken)
17 órára MISKOLCZI LÁSZLÓ
faszobrász-iparművész
kiállításának megnyitójára
A megnyitón a megjelenők között a művész egy alkotása kisorsolásra kerül. Dr. Miskolczi László 1936-ban a Tolna megyei Regölyön született, Komáromban végezte a középiskolát, ezt követően jogot tanult. Jogi tanulmányai befejezése óta ügyészként dolgozik, jelenleg is a Legfőbb Ügyészségen. 47 évesen fogott először vésőt a kezébe, majd jelentkezett az Iparművészeti Vállalat zsűrijénél, ahol munkáira kedvező minősítést és megrendelést is kapott. Azóta számos kiállításán szerez örömet szobraival e művészet iránt érdeklődőknek. A kiállítás a Közösségi Ház nyitvatartási ideje alatt két hétig látogatható. A megnyitón "Mikulás napi" műsorral kedveskednek a megjelenteknek a Petőfi iskola diákjai.

[ 2004.11.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek