nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Évforduló a nyergesújfalui idősek otthonában oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Évforduló a nyergesújfalui idősek otthonában
Az Idősek Otthona kertjében zajló eseményen felköszöntik az intézmény jubiláló lakóit is

Kerti parti és köszöntés a nyergesújfalui idősek otthonában

Kerti partival folytatódik május 13-án a Szent Mihály Idősek Otthona születésnapi ünnepi hete Nyergesújfalun. Az Idősek Otthona kertjében zajló eseményen felköszöntik az intézmény jubiláló lakóit is. A Közösségi Házban egyébként kedden (május 12) délelőtt 10 órától az otthon társintézményei mutatkoznak be. A rendezvényen a lábatlani Gondozási Központ tagjai is részt vettek. 

A Térségi Közösségi Házban hétfőn (május 11) nyílt egy kiállítás "10 éve itt vagyunk" címmel, amely fényképekkel mutatja be az otthon múltját, jelenét és tervezett jövőjét. Az érdeklődők megtekinthetik a lakók és a klubtagok kézműves munkáit, valamint láthatnak egy rövidfilmet is, amely az otthon életét mutatja be. A kiállítás kedden (május 12) délután 2 és 5 óra között, szerdán (május 13), csütörtökön (május 14) és pénteken (május 15) pedig délelőtt 9 és 12 óra között látogatható.

forrás:kekduna.hu


[ 2009.05.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek