nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Európa útjain... oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Európa útjain...
2003. március 13-án fotó- és rajzkiállítás nyílt a Petőfi általános iskola diákjainak, ismerőseinek munkáiból és képeiből. A gyerekek kitartó lelkesedéssel érdeklődnek az Európai Uniós csatlakozással kapcsolatos események iránt. Akarásuk, versenyszellemük és kreativitásuk csodálatos.
Március 14-én táblaképet avattak a Petőfi iskolában, az eseményt Orbán Ilona szakértő nyitotta meg az iskola tanárai, tanulói, Török István, Lábatlan polgármestere és osztrák vendégek jelenlétében. Március 21-én lakossági fórumot tartottunk a kiállítás képei között az Európai Uniós népszavazás alkalmából. A megjelentek és az előadók baráti körben beszélhették meg az őket leginkább érdeklő kérdéseket, a csatlakozás várható következményeit. A jelenlévők választ kaphattak kérdéseikre. Remélhetőleg Kovács Józsi bácsi és a többi résztvevő is elégedetten távozott. Minden résztvevőnek, illetve az előadóknak nagyon köszönjük, hogy megtisztelték rendezvényünket.Köszönjük Óvári Zsuzsanna, Huszák Loretta közreműködését, valamint a Petőfi Sándor Általános Iskolának a rendezvény megszervezésében nyújtott segítségét.
A rendezvénysorozat záró eseménye a 2003. április 22-én, a Vitéz Sághy Antal Közművelődési Könyvtárban nyíló kiállítás, mely bemutatja azokat az alkotásokat, melyek az „Európa az iskolában” elnevezésű országos pályázattal összhangban a helyi pályázaton versenyeznek. Mindenkit szeretettel várunk, tekintsék meg a gyerekek kiváló munkáit.


[ 2003.04.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek