nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Erdő kincsei kiállítás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Erdő kincsei kiállítás
A Gerenday Közösségi Házban láthatók az Erdő kincsei... amatőr alkotópályázat pályamunkái november 27-ig

Díjazták az erdő kincseiről alkotókat

392 óvodás és iskolás küldte el pályázatát Holcim Hungária Zrt. által kiírt kreatív alkotópályázatra, melynek témája „Az erdő kincsei” volt. A felhívásra négy településről érkeztek szebbnél-szebb alkotások.

A korábbi évekhez hasonlóan kreatív alkotópályázatot írt ki Lábatlan és térségében lakó óvodás, iskolás gyerekek, valamint fogyatékkal élők számára a Holcim Hungária Zrt.
A 4. alkalommal meghirdetett pályázatra összesen 107 mű érkezett, melyeket 4 település, Lábatlan, Nyergesújfalu, Bajót és Süttő iskoláiban és óvodáiban készítették. „Az erdő kincsei” téma ihlette az egyénileg és csoportosan készült rajzokat, festményeket, maketteket, kerámiákat. Az alkotásokat a térség amatőr művészei és pedagógusai Gelencsér Gézáné, Albert Eszter és Szlávik József bírálták el.
A díjátadó ünnepségre a nyergesújfalui Ady Endre Művelődési Központ színháztermében került sor. A legszebb alkotások beküldő 168 fiatal egynapos kiránduláson vehet részt a Magyar Természettudományi Múzeumban, míg a 49 különdíjas rajzfelszerelést nyert, hogy tovább fejleszthesse kreativitását.
A győztes pályamunkák október 21-től november 10-ig a nyergesújfalui Ady Endre Művelődési Központban, november 16-tól 27-ig pedig a lábatlani Gerenday házban tekinthetik meg.
„Hihetetlenül ötletgazdag munkák érkeztek, a rajzoktól és festményektől kezdve a valósághű makettekig lenyűgöző módon ábrázolták az erdőhöz fűződő kapcsolatukat a gyerekek. A zsűrinek valóban nehéz dolga volt, hiszen az alkotások nagyon színvonalasra sikeredtek.” – mondta Márta Irén, a Holcim Hungária Zrt. kommunikációs igazgatója.

Forrás: www.holcim.hu


[ 2009.11.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-