nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Épülhetnek a kerékpárutak oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Épülhetnek a kerékpárutak
Nyerges-Bajót, Nyerges-Tát között

Indulhat a kerékpárutak fejlesztése a Közép-Dunántúli Régióban. A beérkezett 17 pályázat közül 8 nyertes született. Megyénk a Nyergesújfalu és Bajót közötti kerékpárút építésére közel 124 millió forintot nyert el. Kerékpárutak fejlesztésére a jövő hónapban újabb pályázatot hirdetnek meg több mint 343 millió forint értékben.

Augusztus 20-án adják át a kerékpárutat Nyergesújfalu és Tát között. Az Esztergom-Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás még tavaly nyert 185 millió forintot a projekt kivitelezésére. A biciklisek az út megépítése után biztonságosan, védett szakaszon kerekezhetnek majd a két település között.

forrás: www.kekduna.hu


[ 2008.06.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-