nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Emlékeket keresünk oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Emlékeket keresünk
Keressük azokat a tárgyakat, fotókat, hang- illetve videofelvételeket, történeteket amelyek a cementgyárral kapcsolatosak.

Emlékeket keresünk a 145 éves Lábatlani Cementgyárról

A cementgyár hosszú idők óta elválaszthatatlan része a lábatlani régiónak. Szeretnénk az idén bezáró gyárnak és a 145 éves múltnak méltó emléket állítani.
Keressük azokat a tárgyakat, fotókat, hang- illetve videofelvételeket, történeteket amelyek a cementgyárral kapcsolatosak és egy állandó kiállításon bemutathatóak.
Ha Ön rendelkezik bármelyikkel, várjuk jelentkezését! (A kiállítás után minden tárgyat, melyre tulajdonosa igényt tart, visszaszolgáltatunk.)

Jelentkezését 2013. március 15-ig várjuk az alábbi elérhetőségeken:

Gútay Lilla
kommunikációs asszisztens
06-30/537-0471-es telefonszámon,
vagy a lilla.gutay@holcim.com e-mail címen.

Köszönettel:

Márta Irén
Vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgató


[ 2013.02.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-