nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Elektromoped nap oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
december 2020
előre
Elektromoped nap
Az elektromoped könnyebbé teszi az idősebb emberek életét, kimozdulhatnak otthonukból lehetőségük adódik társas kapcsolatokra

Elektromoped nap a lábatlani Gondozási Központban

„ Nehéz az élet” – mondják az emberek.
Ezt a mondatot legfőképp azok értik igazán, akik már az aranykorban járnak. A mozgási, bevásárlási, közlekedési lehetőségek napról-napra nehezebbé válhatnak. Bezárkóznak az idősek magányossá válnak.
Az elektromoped könnyebbé teszi az idősebb emberek életét, kimozdulhatnak otthonukból lehetőségük adódik társas kapcsolatokra, biztos megoldást nyújt a mozgalmasabb élethez.
Saját gondozottainkon látjuk, akik már elektromopeddel közlekednek mennyire kinyílt előttük a világ. Saját maguk intézik ügyeiket nincsenek rászorulva hozzátartozóikra.
Ezeket látva szerveztük meg Lábatlan és környező településeken élő idősek részére a nyílt elektromoped napot.
Reggel 8 órakkor érkeztek meg székesfehérvárról a mopedek a cég teherautóján. 4 db különbőző járművet próbálhattak ki a csodálatos napsütésben az érdeklődők. Kérdéseikre Ferenc és fia Péter a két cégtulajdonos készséggel válaszolt a nap folyamán. Ellátogattak a nyergesújfalui idősek klubjából is a tagok, akik az udvarunkon felváltva ültek be és próbálták ki a járműveket.
Volt aki, ebéd után hozzátartozójával jött vissza megtekinteni és dönteni a megvásárlásról.
Négy óra után aki vásárolni akart saját otthoni környezetében is kipróbálhatta biztos legyen, hogy az emelkedőn felmegy-e a jármű.
Mindenesetben otthonukban ingyenes kipróbálási lehetőséggel kínálják termékeiket a cég dolgozói. 12 hónap jótállás jár minden megvásárolt moped után, ezen felül karbantartással, javítással is foglalkoznak. Termékek megtekinthetők a www.elektromoped.hu oldalon.
Ha nem volt ideje ezen a napon eljönni hozzánk, de érdekelné Önt a 06-30/433-8828 -as telefonszámon udvarias fiatalember fog segíteni, hívja bátran.
Reméljük néhány embernek tudtunk segíteni az egyszerűen kezelhető, praktikus és biztonságos jármű megvásárlásával, hogy ezentúl szabadabban élhessen.
Schmidt-Kovácsné Berta Andrea Gondozási Központ vezetője

[ 2011.04.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-