nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Lábatlani Sirályok / Hírek / Együtt a Dunán oldalon áll
Lábatlani Sirályok
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Együtt a Dunán
Elérkezett vagy csak most kezdődik?


Kajakos
A Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesület tettre kész tagjainak csoportja februárban kezdett bele a szép számmal jelentkező ifjúsági tagjainak kajak-kenu képzésébe. Akkor azt gondoltuk, milyen soká ülhetünk hajóba, talán korai is télen kezdeni az edzésekbe. A sok kitartó gyerek hétről hétre erősítette a hitem, kitartó munkák gyümölcsét hamarosan láthatjuk. Együtt szenvedtünk a tornateremben és húztuk a hosszokat a tanuszodában, mire végre lelkes csapatunk május 6-án délután hajókba szállhatott. Nem mondom, hogy zökkenőktől mentesen telt az első vízparti foglalkozás ezen a napsütötte délutánon, többen tapasztalták, hogy bizony májusban felöltözve a Dunába borulni sokkal inkább didergető, mint üdítő élmény. De láss csodát, az átöltözöttek új lendülettel keresték azonnal a lehetőséget, hogy kajakba, kenuba pattanhassanak. Együtt várjuk a következő találkozásokat a hajókkal. Számítunk rá, hogy a jó idő egyre több csemete kedvét hozza meg, hogy körünkbe férkőzhessen, mi szívesen látunk mindenkit. Hajóparkunk szépen gyarapszik, bár szűkös anyagi lehetőségeink miatt nem új, de általunk feljavított, biztonságos hajókkal.
Ma már ki is találtam azt a gimnasztikai szabadgyakorlatot, mely jellemezni fogja foglalkozásainkat: séta, közben törzshajlítás előre többször ismételve, üvegcserepek szemétgyűjtőbe helyezésével kiegészítve!

Baráti üdvözlettel
Sujbert Levente     

elnök

Képek


[ 2008.05.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
Először a vizen